VDH Pascal:

een specialist voor

al uw dakwerken

 
 
Op zoek naar een ervaren dakwerker?

 

Dan kan VDH Pascal u helpen! Ik ben al 18 jaar actief in de regio van Oost-Vlaanderen

(Gent, Brakel en Aalst). U kunt mij inschakelen voor allerlei dakwerken,

van renoveren en herstellen tot nieuwbouw.


Dakbedekking

 

Dakbedekking voor uw huis of loods? Een hellend of plat dak? Voor een totaalservice bij de bedekking en afwerking van uw dak kunt u bij mij terecht. Ik help u met het plaatsen van diverse soorten dakpannen en leien (kunst- en natuurleien), het aanbrengen van roofing en het plaatsen van ecopanelen of golfplaten. Bekleding van gevels kan met sidings (in alle kleuren), leien of ceder. Ook voor zinkwerken of bekleding van uw dakgoten (in pvc, Rockpanel of ceder) ben ik beschikbaar.

Dakramen

 

Dakramen brengen tot twee keer zoveel licht binnen als verticaal geplaatste ramen. Daarnaast is de kwaliteit en veelzijdigheid van deze ramen ongeëvenaard. Ze zorgen voor meer comfort en verlagen het energieverbruik. Ik plaats dakramen in alle maten van het merk Velux.

 

 


Zonnepanelen

 

De zonnepannen van Smartroof zijn dakpannen met fotovoltaïsche cellen die een esthetisch en flexibel alternatief vormen voor de traditionele zonnepanelen. De pannen zijn ideaal bij renovatie- en nieuwbouwprojecten. Het is een kwalitatief product, ontwikkeld en geproduceerd in België. Het zijn pannen met veel energie en een lange levensduur. Bovendien zijn deze zonnepannen onderhoudsvriendelijk, extra rendabel, geluidsabsorberend en eenvoudig te plaatsen.

Meer info?: klik hier: www.smartroof.be


Dak- en gevelisolatie

 

Met zowel dakisolatie als gevelisolatie kan u veel besparen op verwarmingskosten, maar dat kan enkel met behulp van het juiste materiaal én een correcte plaatsing. Bovendien vereisen verschillende delen van de woning verschillende materialen en technieken. Kies daarom best voor iemand met ervaring.

De garantie van een vakman

 

Als vakman verzeker ik u een professionele service. U kunt rekenen op topkwaliteit en 10 jaar garantie op de uitvoerende werken. Ik ben 7 dagen op 7 bereikbaar. Wilt u kleine dakherstellingen laten uitvoeren? Dan kunt u rekenen op een spoedige oplossing. Bovendien kan ik u aantrekkelijke promoties aanbieden op dakpannen en isolatie.


Vraag uw gratis prijsofferte

 

Nog vragen of interesse? Aarzel niet en vraag nu telefonisch of via mail uw gratis prijsofferte aan bij VDH Pascal.